Om Nöjet Club

Nöjet Club är en del av Nöjet AB som är verksamma i större delen av Sverige, såväl inom nattklubbs- och restaurangbranschen som med event- och konsertarrangemang. 

Nöjet Club

Nöjet Club arbetar fokuserat på västkusten för att främja klubbscenen med ett brett utbud och stor variation när det gäller målgrupper, arrangemang och musik, Där Club Monday – ett av Sveriges starkaste klubbkoncept med DJs i världsklass. Förutom Club Monday står Nöjet Club även bakom Club Circus och de gigantiska succéerna, DayDream – Den ultimata dagsfesten, Leffes Beachclub, Superfredag och early clubbing konceptet Week’s Out.

Nöjet Konsert

Nöjet Konsert AB är ett av Sveriges mest aktiva konsertbolag och arbetar året runt på ett flertal orter i Sverige. Vi har haft nöjet att få arbeta med artister som Roxette, Tomas Stenström, Victor Leksell, Håkan Hellström, Veronica Maggio, Miriam Bryant, Miss Li, Gyllene Tider, Carola, Hov1, Molly Sandén  och många fler.

Upplevelser av toppklass

Vår målsättning är att alltid erbjuda publiken en upplevelse av högsta klass – artistmässigt såväl som arrangemangsmässigt. På ett flertal platser erbjuder vi tillsammans med våra samarbetspartners (t ex Hotel Tylösand och Stenungsbaden) totalupplevelser för våra gäster – förutom konsert även logi, middag, bad och nattklubb.

Kommande events...