fbpx

Om Nöjet Club

Nöjet Club är en del av Nöjet AB som är verksamma i större delen av Sverige, såväl inom nattklubbs- och restaurangbranschen som med event- och konsertarrangemang. Nöjet Club arbetar fokuserat på västkusten för att främja klubbscenen med ett brett utbud och stor variation när det gäller målgrupper, arrangemang och musik, Där Club Monday – ett av Sveriges starkaste klubbkoncept med DJs i världsklass. Förutom Club Monday står Nöjet Club även bakom Club Circus och de gigantiska succéerna, DayDream – Den ultimata dagsfesten, Leffes Beach Club, SuperFredag och Early Clubbing konceptet Weeks Out.

Nöjet Konsert AB är ett av Sveriges mest aktiva konsertbolag och arbetar året runt på ett flertal orter i Sverige. Vi har haft nöjet att få arbeta med artister som Roxette, Laleh, Lars Winnerbäck, Håkan Hellström, Hoffmaestro, Miriam Bryant, Tomas Ledin, Gyllene Tider, Carola, Lena Philipsson, Jill Johnson, Ulf Lundell, Nationalteatern Rockorkester och många fler.

Vår målsättning är att alltid erbjuda publiken en upplevelse av högsta klass – artistmässigt såväl som arrangemangsmässigt. På ett flertal platser erbjuder vi tillsammans med våra samarbetspartners (t ex Hotel Tylösand och Stenungsbaden) totalupplevelser för våra gäster – förutom konsert även logi, middag, bad och nattklubb.

AAA
Nöjet Väst AB & Nöjet Konsert AB har högsta kreditvärdighet sedan 2004