Hotel Tylösand

När Per Gessle och Björn Nordstrand sommaren 1995 tog över Hotel Tylösand uppstod en oväntad konstellation mellan affärsmannen och den internationella popstjärnan, som då precis hade avslutat sin andra världsturné med Roxette.

Den gemensamma nämnaren var rötterna i Halmstad och känslan för Hotel Tylösands historia och framtid.

Ägarbytet gav omedelbart en nytänkande och högst personlig prägel på en av Sveriges få kvarvarande privatägda hotellverksamheter. Det betyder att Hotel Tylösand utöver en konsekvent satsning på modernt hotellboende med 231 rum idag är Sveriges största fotokonstgalleri med några av världens mest intressanta fotografers verk samlade på en yta av 23 000 kvm, samtidigt som det är en av västkustens mest attraktiva konferensanläggningar med 30 konferenslokaler och företagsevent året om.

Och med fyra innovativa och högklassiga restaurangkoncept, ett branschledande spa och en fullbokad konsertkalender under sommaren är det ingen överdrift att säga att Hotel Tylösand bjuder på upplevelser som du faktiskt bara hittar här.

Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna – året om. Välkommen hit. Be inspired.

Kommande events på Hotel Tylösand...

jun
9
1920x1080_Balen24
söndag 9 jun

Tid:

15:00

-

02:00
Halmstad
Hotel Tylösand