Nöjet Club & Event i Halmstad. Arrangör av klubbar & event för företag och nattklubbar logotyp
Tisdag 18 december

Projektledare för Nöjets sommarverksamhet

Arbetsuppgifter

Din roll som projektledare blir att driva projekten i bred samverkan med resten av organisationen. I din roll ingår det att leda processen innan, under och efter som leder mot projektets intentioner. Inom projektets ramar får du möjlighet att bryta ny mark som kan bli av stor betydelse för konceptens utveckling. Du kommer vara med i uppstarten av de olika projekten för att sedan planera, koordinera och leda projektet innan uppföljning av färdigställt projekt. Rollen kommer innebära främst kontorstider men även några kvällar då man är platsansvarig på något projekten.


Kvalifikationer

Vi söker en kommunikativ och lyhörd person med erfarenhet av projektledning och processledning på strategisk- och organisationsövergripande nivå. Du har erfarenheter av att ha arbetat inom event. Du kommer som projektledare att ha planering- och verksamhetsansvar.
Du klarar av att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och du levererar alltid mot givna deadlines. Du har god pedagogisk förmåga, är en flexibel och ansvarskännande person och har ett trevligt bemötande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Formella krav

  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av projektledning och marknadsföring
  • Du kommunicerar väl i tal och skrift, även på engelska
  • Du har B-körkort

 

Anställningsform

Tjänsten innebär en heltidstjänst på 3 månader med start 14 maj 2018 till 10 augusti 2018. Tjänsten är en projektanställning och placeringsort Halmstad.

Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden, för att komma ifråga för intervju vill vi att du mailar marknad@nojet.com ditt CV och personligt brev.

 

Skrolla upp!