Nöjet Club & Event i Halmstad. Arrangör av klubbar & event för företag och nattklubbar logotyp
Måndag 19 november

Jobba hos oss

Sveriges skönaste fotograf? Är det du?

Vi söker dig som är mellan 19-24 år till en heltidsbetald tjänst som mingelfotograf/ fotograf i sommar. Tjänsten är i Halmstad och går ut på att du tar mingelbilder samt sköter redigeringen av bilder till våra stora klubbar ute på Tylösand, Clubmonday, Leffes Beachclub, Fredagsklubben, Daydream etc.

Men även på några av våra 40-tal konserter vi arrangerar i sommar runt om i Sverige.

Du skall kunna följa ett schemalagt arbete men också kunna anpassa dig och vara flexibel. Du använder din egen systemkamera och objektiv samt att redigering av bilder ingår i din projekttid.

Erfarenhet av fotografering på klubbar är meriterande.

Krav:

Goda fotokunskaper samt redigering av bilder

B-körkort

maila marknad@nojet.com och bifoga CV, fotoportfolio och en kort presentation av dig själv om du är intresserad av detta helsköna sommarjobb.

 

Projektledare för sommarens verksamhet 2018

Nöjet växer och söker nu en projektledare för sommarens verksamhet! Är du en person som älskar eventbranschen och tycker om att leda projekt? Läs mer om tjänsten och maila marknad@nojet.com och bifoga CV, portfolio och en kort presentation av dig själv om du är intresserad av denna projektanställning.

Marknadskoordinator till Nöjet

Vi på Nöjet söker nu en marknadskoordinator! Brinner du för digitalmarknadsföring samt behärskar Adobe Creative Suite? Då är det dig vi letar efter!
Som marknadskoordinator ansvarar du för koordinering av våra marknadsaktiviteter, du administrerar våra digitala kanaler och du ansvarar för framtagning och hantering av digitalt material. Rollen som koordinator kräver kreativitet, en förmåga att arbeta självständig men ändå i nära samarbete med den övriga organisationen och våra partners. 

Läs mer om tjänsten och maila marknad@nojet.com och bifoga CV, portfolio och en kort presentation av dig själv om detta verkar intressant!

Blandade uppdrag

Vill du jobba med event- och nattklubbsverksamhet? Vi är alltid intresserade av folk som vill jobba, så varför inte skicka ett mail till marknad@nojet.com där du berättar lite om vem du är och varför du skulle vilja jobba hos oss.

 

bild2

 

Skrolla upp!